Dé Toyota experts

Deskundig advies door jarenlange ervaring

Toyota is een van de oudste fabrikanten van heftrucks in de wereld en al meer dan 137 jaar werkzaam op het gebied van materials handling. Met deze jarenlange ervaring is een passende oplossing in de materials handling geen enkel probleem.

Toyota is met een eigen importeur en distributeur al meer dan 60 jaar gevestigd in Nederland met een eigen magazijn-en vorkheftrucks.

De heftrucks van Toyota zijn ontworpen om productiviteit te verbeteren, producten worden op de meest efficiënte wijze verzonden en bestuurders worden geholpen om zowel comfortabel als veilig te werken.

Kwaliteit staat bij Toyota hoog in het vaandel, jaarlijks wordt er meer dan 40 miljoen dollar geïnvesteerd in onderzoek en doorontwikkeling. Zodat elke uitdaging het hoofd kan worden geboden.

Jarenlange ervaring met het topmerk Toyota. Als leverancier beschikken wij over een breed assortiment transportmiddelen.

Koop, huur of lease, u kunt bij Ages altijd rekenen op deskundig advies. Vanzelfsprekend kunt u ook voor onderhoud en service bij ons terecht. Onderdelen geleverd uit ons magazijn worden binnen 24 uur geleverd.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat u voorlichten.

Bel ons

Bekijk ons assortiment

Reachtrucks

Veelzijdige reachtrucks met een ruime keuze aan modellen

Veelzijdigheid, meer flexibiliteit en een grotere keuze aan modellen. Deze ergonomisch ontworpen reachtrucks brengen een groter prestatieniveau eenvoudig binnen handbereik.

Elektrische 3-wiel trucks

Ergonomisch geavanceerde en productieve elektrische 3-wiel trucks

De veelzijdige, voor- of achterwiel aangedreven elektrische vorkheftrucks, voorzien van prestatie verhogende opties.

4-wiel elektrische trucks

Energie-efficiënte elektrische trucks die hoge prestaties leveren

Elektrische 4-wieltrucks van Yale® met 4 wielen zijn verkrijgbaar in 48 en 80 Volt uitvoering in standaard en super-compacte uitvoering. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Compacte heftrucks

Toyota compacte vorkheftrucks voor kleine ruimtes

De Toyota compacte heftrucks bevatten veel functionaliteiten en zijn speciaal ontwikkeld voor hoge hefhoogtes in kleine ruimtes. Ze leveren een hoge productiviteit, bestuurdersergonomie en betrouwbaarheid.

Trucks met verbrandingsmotor

LPG en diesel heftrucks van wereldklasse.

Toyota heeft een ongeëvenaarde historie in het ontwerpen en produceren van een breed scala van LPG en diesel heftrucks, van de standaard serie tot de premium serie

Bekijk al onze gebruikte Toyota machines

Sinds jaar en dag specialist in Toyota heftrucks

Benieuwd welke gebruike machines wij op voorraad hebben? Bekijk ons actuele aanbod, uiteraard perfect onderhouden.

Bekijk het aanbod