Technische informatie

Heftruck keuring

Veilige heftrucks en magazijnmaterieel met BMWT-Keur!
Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van hun personeel bij het werken met logistiek materieel. Werknemers moeten blindelings erop kunnen vertrouwen dat ze werken met veilige trucks of ander veilig magazijn materieel. Vanuit deze wettelijke verantwoordelijkheid zijn werkgevers verplicht hun werkmaterieel periodiek te laten keuren.

Ages is deskundig in het keuren van intern transport materieel. Om de kwaliteit van de keuringen te bewaken, beoordeelt BMWT periodiek de keurende bedrijven. Daarnaast controleert een onafhankelijke organisatie met objectieve steekproeven, de uitgevoerde keuringen.

Met ervaren, deskundige keurmeesters garanderen wij u, als werkgever, dat uw heftruck of ander logistiek materieel, na goedkeuring, veilig heft en keert.

U heeft dan voldaan aan uw wettelijke verplichting en voorkomt daardoor dat de Arbeidsinspectie u beboet.

Batterij & lader

Batterij: De positieve platen van GS Yuasa batterijen zijn gemaakt van het meest gepaste, best presterende, actieve materiaal, door ons geproduceerd met de Shimazu loodoxide balmolen, bijzonder geschikt voor de productie van zeer klein en zacht materiaal. Daarnaast bestaan de positieve platen uit kraalvormige glasfiber buizen en anticorrosief legering kernen. Het glasfiber zorgt voor mechanische en chemische sterkte ook bij hoge temperaturen. De platen met hun loodlegering kernen zijn corrosief bestendig en mechanisch sterk. Door deze constructie zijn de uniek ontworpen positieve platen onovertroffen in hun capaciteit.

Voor meer informatie klik hier